Proff

T & P:S Kök & Bar AB

Org.nr556593-2133
AdressBangårdsgatan 14, 815 41 Tierp

Bokslut och nyckeltal

Belopp i hela 1000
Omsättning 202310 671 Tkr
Resultat efter finansnetto 2023913 Tkr
BolagsformAktiebolag
Registreringsår2000
Anställda6

Nyckeltal

Kassalikviditet
Bra
173,9 %
2022: 186,6 %
Vinstmarginal
Tillfredsst.
8,6 %
2022: 6,8 %
Soliditet
Mycket bra
47,8 %
2022: 51,4 %
Bokslut202320222021
Omsättning10 6718 4106 689
Resultat efter finansnetto913560441
Årets resultat705331247
Summa tillgångar2 5602 3671 592
Summa eget kapital862857526
ValutakodSEKSEKSEK
Omsättning

Vill du veta ett företags verkliga värde? Företagsvärderingen levereras av vårt systerbolag Allabolag (UC). Se exempel

Källa: UC AB

BolagsvärderingPlus

> * * * Mkr
Hur räknar vi?

Behöver du en komplett företagsvärdering – läs mer om Företagsvärdering Premium

Kontaktuppgifter

Telefon0293-424 70
AdressBangårdsgatan 14, 815 41 TierpPostadressBox 104, 815 23 Tierp

Officiell företagsinformation

Verksamhet & ändamål
Bolaget skall bedriva restaurang samt därmed förenlig verksamhet.
Juridiskt namnT & P:S Kök & Bar ABOrganisationsnummer556593-2133BolagsformAktiebolagAntal anställda6SNI-bransch
56100 Restaurangverksamhet
10710 Tillverkning av mjukt matbröd och färska bakverk
10850 Tillverkning av lagad mat och färdigrätter
Verkställande direktörLars Peter Bohlin
Telefon0293-124 21AdressBangårdsgatan 14, 815 41 TierpPostadressBox 104, 815 23 TierpRegistrerad för
Moms
F-skatt
Arbetsgivaravgift
Registreringsdatum2000-06-16Aktiekapital100
Källa: SCB, Bolagsverket, Skatteverket

Ledning och styrelse

Verkställande direktör

Källa: Bolagsverket

Branscher och sökord

Källa: Proff

CRM-integration

Proff API gör det enklare att integrera dagligt uppdaterad företagsinformation i dina system och applikationer på ett standardiserat sätt.

Vill du veta mer om vad Proff™ har att erbjuda ditt företag?

Vill du bli Proff-kund nu, eller vill du veta mer om vad vi kan göra för ditt företag? Vi kontaktar dig för ett förutsättningslöst samtal.

Dina kontaktuppgifter